Huisarts Oldenzaal

Uitgebreide hulp van je verloskundige Amsterdam

Geplaatst op

Misschien ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent, of ben je met je partner aan het proberen om zwanger te worden. Een zwangerschap is iets heel moois, maar ook heel spannend. Je moet aan enorm veel dingen denken. Wil je bijvoorbeeld een thuisbevalling of toch liever in het ziekenhuis? Daarnaast moet je goed voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van je baby zorgen. Bovendien is er een kans dat je veel pijn ervaart tijdens de zwangerschap. Gelukkig kan een verloskundige Amsterdam je gedurende je hele zwangerschap helpen. Een verloskundige zal altijd voor je klaar staan, zal je advies geven en je zo goed mogelijk helpen. 

 

Hulp en advies van een verloskundige Amsterdam bij de zwangerschap 

De hulp van een verloskundige Amsterdam begint al voordat je zwanger bent. Wanneer je een kinderwens hebt, kun je terecht bij een verloskundige. Je kan dan een afspraak maken voor het kinderwensspreekuur waarin er wordt verteld hoe groot de kans is dat je zwanger kan worden en hoe je de kans op een gezonde baby kan vergroten. Wanneer je zeker bent van je zwangerschap kan je telkens terecht bij de verloskundige. Tijdens deze gesprekken zal je gezondheid gemeten worden, de uitgerekende datum bepaald worden en scans gemaakt worden. Bovendien kan je tijdens deze afspraken terecht met al je vragen en twijfels. 

 

Hoe een verloskundige Amsterdam je kan helpen bij de bevalling

Ook zal je samen met je verloskundige Amsterdam de opties voor de bevalling doornemen. Het is mogelijk om samen met je verloskundige een geboorteplan te maken en zo alle details op papier te hebben staan. Ook zal je de plaats van de bevallen bepalen. Dit doe je samen met je partner, maar de verloskundige zal wel professioneel advies geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een ziekenhuisbevalling, maar ook voor een thuisbevalling. Thuisbevallingen zijn helemaal veilig te regelen en je kan je samen met je partner hier goed op voorbereiden. Het is vaak ook mogelijk om voor een badbevalling te kiezen. Deze bevallingen heeft vele positieve effecten op bijvoorbeeld je ontsluiting en je gemoedstoestand. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek meer informatie over de zorg op onze site. We posten met grote regelmaat nieuwe teksten. Blijf op de hoogte, volg ons!

Contactgegevens

Via info @ huisartsoldenzaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden