Huisarts Oldenzaal

Regel de zorg in je studentenstad

Geplaatst op

Tandarts Amsterdam Centrum is de plek voor studenten uit Amsterdam. Er zijn veel voordelen verbonden met het hebben van een tandarts in Amsterdam. We nemen het graag met je door in deze blog dus lees snel verder. 

Belangrijke zorglocaties 

Wanneer je gaat studeren wil je natuurlijk heel graag de stad ontdekken en zien waar je de komende jaren plezier gaat maken en aan je toekomst te werken. Late we nou ook weer niet vergeten dat er ook bijzonder belangrijke zorglocaties in de stad zijn waar je het bestaan vanaf moet weten. Sterker nog, je moet weten waar ze zijn zodat je als het nodig is er naar toe kunt. Wij willen je graag aanraden om voor of net na de verhuizing naar de studentenstad je direct in te schrijven bij de tand- en huisarts. Zo heb je toegang tot de noodzakelijke zorg als het nodig is. Bovendien wil je graag elk half jaar een controle bij de tandarts.

Geniet ervan je studentenleven 

Het is erg belangrijk dat je kunt genieten van je studentenleven omdat er heel veel dingen zijn die je in deze periode gaat leren. Misschien zelfs hoe dingen niet moeten. Je studie heb je vaak al gekozen en daar ga je dan ook voor, maar het kan zijn dat je tussentijds nog een overstap maakt naar een andere studie, maar dan heb je wel je plek gevonden. 

Tijdens je studententijd zul je veel tijd aan het studeren besteden. Als het goed is. Natuurlijk wil je ook de nodige momenten van ontspanning en plezier meemaken in het uitgaansleven in de stad. Daarbij kun je allerlei extra dingen doen om aan je cv te werken zoals een stage en bestuursjaar.

Wij willen je graag adviseren om contact op te nemen met Studentist wanneer je studeert in Amsterdam. Zij hebben flexibele openingstijden die goed passen bij de levensstijl van studenten. Kijk op studentist.nl voor de nodige informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek meer informatie over de zorg op onze site. We posten met grote regelmaat nieuwe teksten. Blijf op de hoogte, volg ons!

Contactgegevens

Via info @ huisartsoldenzaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden