Huisarts Oldenzaal

Cosmetische behandelingen: moderne tandarts

Geplaatst op

We vinden het leuk om je de nodige tips te geven hoe jij je gebit zo mooi mogelijk kan maken. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe behandelingen bij gekomen om je tanden te laten reviseren. Dat is goed nieuws voor mensen die al jaren kampen met onzekerheden op dit gebied. In deze blog nemen we het graag met je door wat je kunt doen. Bij mondhygienist Amsterdam helpen ze je graag verder met verschillende dentale behandelingen. 

Bleekbehandeling 

Het is goed om niet te lang te blijven zitten met cosmetische problemen omtrent je gebit, als jij vindt dat je tanden niet mooi zijn, jij je schaamt voor de kleur ervan. Dan is het mogelijk om ze te laten bleken. Je kunt bij de tandarts aangeven welke tint je tanden moeten krijgen en dat is dan makkelijk door de tandarts te maken. 

Facings 

Door gebruik te maken van facings is het mogelijk om tanden weer helemaal op te bouwen. Herstel en kleurcorrectie zijn heel goed te doen met deze techniek. De tandarts gebruikt er compositie voor. Dat is een materiaal waar ook witte vullingen van gemaakt worden. Je kunt het beste eerst je tanden laten bleken en daarna facings nemen, want facings worden namelijk niet lichter van peroxide, zoals dat wel bij tanden het geval is. Neem contact op met je tandarts om er meer over te weten te komen. 

Beugel 

Een onzichtbare beugel is een eigentijdse oplossing om een mooie rechte rij tanden te hebben. Dit maakt dat er genoeg mensen eindelijk de stap zetten om een beugel te nemen. Dat is belangrijk omdat je een gebit veel beter schoon kan houden wanneer de tanden rechtstaan. Het is natuurlijk ook veel mooier om een gebit te hebben dat recht staat. Soms staat een tand niet helemaal kaarsrecht, en dat hoeft ook niet per se, zolang het niet te veel afwijkt, kan het ook karakteristiek en charmant staan. Maar we hebben het hier over een gebit dat echt heel scheef staat, zodat er wel wat aangedaan moet worden.  

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek meer informatie over de zorg op onze site. We posten met grote regelmaat nieuwe teksten. Blijf op de hoogte, volg ons!

Contactgegevens

Via info @ huisartsoldenzaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden