Beissel & Van Beek

Beissel & Van Beek, huisartsen

De huisartsenpraktijken van Beissel en Van Beek zijn samen gevestigd in het Gezondheidscentrum Oldenzaal (GCO), Prins Bernhardstraat 4, tegenover het Oldenzaalse ziekenhuis.Het team Beissel en Van Beek

De patiënten hebben hun eigen dokter en ook zoveel mogelijk de vertrouwde eigen assistentes.

Adresgegevens

Het adres is Prins Bernhardstraat 4 BE5, 7573 AM Oldenzaal.

Praktijkmanager

De praktijken van Beissel en Van Beek hebben een praktijkmanager. Zij heet Nynke Dirven. Ze is een echte duizendpoot en die hebben we ook nodig voor de huisartspraktijken en dan ook nog voor de samenwerking binnen het centrum. U kunt haar bereiken via onze assistentes.

Geef toestemming voor inzage in gegevens voordat het nodig is. Nu ook on line.

Vindt u het ook belangrijk dat uw medische gegevens zijn in te zien als het dringend nodig is, 's avonds, 's nachts en in het weekend? Op de huisartsenpost kan men uw gegevens inzien via een beveiligd netwerk. Dat kan alleen als uw huisarts de gegevens heeft opengesteld voor inzage èn als u er toestemming voor heeft gegeven aan uw huisarts. U leest meer over het geven van toestemming op https://www.volgjezorg.nl/toestemming.

Wij vragen daarom uw toestemming. U heeft eind 2012 al een brief gekregen met een toelichting en een formulier. Wij vragen u het formulier ingevuld en ondertekend terug te sturen. Het kan nu ook on line. Meldt u dan aan bij de Opt-in site. Als u de site te ingewikkeld vindt, kunt u ook nog steeds ons formulier downloaden en opsturen naar de praktijk. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens beschikbaar zijn voor een waarnemende huisarts op de huisartsenpost.De wachtkamer van Beissel en Van Beek

Huisartsopleiding

De duopraktijk van Beissel & Van Beek leidt artsen op tot huisarts. Lees meer over de huisartsenopleiding in onze praktijk.

Geestelijke gezondheidszorg

Beissel & Van Beek vinden het belangrijk om de geestelijke gezondheid goed te organiseren. In 2014 gaat er nog meer veranderen, maar we hadden al heel veel te bieden op dit terrein. Kijk op de pagina over de geestelijke gezondheidszorg in onze praktijk.

Praktijken open voor nieuwe patiënten

Onze praktijken zijn open voor nieuwe patiënten. De meeste patiënten die weg willen bij hun huisarts, willen dat domweg door een misverstand en vaak is de huisarts daar niet eens van op de hoogte. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat de overstappende patiënt eerst eens in gesprek gaat met de eigen dokter: verfrissend en leerzaam voor beiden.

Verbeteringen, suggesties, ideeën, klachten

Elke klacht zien we als een advies. Ook andere suggesties zijn welkom. Kijk even op de pagina die daar over gaat.

HOED is in GZC: 
Gezondheidscentrum Oldenzaal