P.J. van Beek

U bent nu op de pagina's met informatie over de praktijk van Van Beek, huisarts. Als u hier niet vindt wat u zoekt, kunt u ook nog terecht op de pagina's van Beissel & Van Beek, huisartsen.

Pensioen huisarts van Beek

sleuteloverdracht van de praktijkDokter Van Beek gaat binnenkort met pensioen. De patiënten hebben per woonverband een brief gekregen waarin het afscheid wordt aangekondigd. De praktijk wordt per1 januari 2021 voortgezet door de huisartsen Ingrid Deterink-Krabbe en Marloes Lammerink-Bodde. Op de foto: Marloes krijgt een sleutel van de praktijk overgedragen op een fluwelen kussentje.

 

 

Videoconsult

Tijdens de coronacrisis kunt u ook een videoconsult aanvragen.

Organisatie van de praktijkfoto gevel gco

Het lijkt wel eens wat chaotisch in onze praktijk. Toch hebben we een en ander georganiseerd. Kijk daarvoor op de pagina over praktijkorganisatie.

Openingstijden

foto opening cafeDe praktijk is open op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur.

Op vrijdagmiddag wordt de praktijk voor spoedgevallen waargenomen door dokter Dunk.

 

Toestemming inzage gegevens voor de huisartsenpost

Geef ons s.v.p. toestemming uw belangrijkste medische gegevens ter inzage te geven aan de huisartsenpost. Lees er over op de gezamenlijke pagina van de praktijken van Beissel en Van Beek.

Huisartsopleiding

De duopraktijk van Beissel & Van Beek leidt artsen op tot huisarts. Lees meer over de huisartsenopleiding in onze praktijk.

Waarnemers

Er wordt wel eens gemopperd over "weer een andere dokter", als men een afspraak krijgt bij de waarnemer. Ze zorgen er wel voor dat de vaste huisarts nog een paar jaar mee kan èn ze kunnen echt wel wat. Voor sommige mensen is het juist prettig om even naar een andere dokter te gaan. Dat kan.

Ouderenzorg: fractuurpreventie en polyfarmacie

Voor de ouderen worden er nog wat speciale dingen georganiseerd. Kijk maar op de pagina's over praktijkondersteuning

Geestelijke gezondheidszorg

Onze praktijk is met die van Beissel actief op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Omdat de praktijkondersteuners-GGZ voor de beide praktijken werken, zullen we er daar een stuk aan weiden.

Nieuwe patiënten even niet

Per 1 oktober stoppen we even met het aannemen van nieuwe patiënten.

Jaarverslag

De praktijk brengt ieder jaar een jaarverslag uit. Dit jaar hebben we voor het eerst een jaarverslag samengesteld samen met de praktijk van Beissel. Daarom vindt u het jaarverslag daar.

NHG praktijkaccreditering logo

Praktijkaccreditering

Onze praktijk heeft praktijkaccreditering. Kijk op de pagina's over praktijkorganisatie voor meer informatie.

Verbeteringen, suggesties, ideeën

We zijn altijd benieuwd naar wat de patiënt van onze praktijk vindt. We kunnen het vast niet iedereen 100% naar de zin maken, maar we willen wel elke suggestie ter harte nemen. Help ons de praktijk te verbeteren. Download het verbeterformulier en stuur het naar ons op. Alvast bedankt.

Klachten

We hebben een met de praktijk van Beissel een gezamenlijke klachtenregeling. Kijkt u daarvoor op de site van Beissel & Van Beek, huisartsen.

Geen artsenbezoekers in onze praktijk

Onze praktijk ontvangt geen vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Een enkele keer, als we zelf een vraag hebben, weten we de industrie wel te vinden voor uitleg over een product. Er is voldoende onafhankelijke informatie over medicijnen en daarom zijn we behoorlijk goed op de hoogte van de ontwikkeling van belangrijke medicijnen.

Praktijk hoort bij HOED: