E.W.R. Beissel

U bent nu op de pagina's met informatie over de praktijk van Beissel, huisarts. Als u hier niet vindt wat u zoekt, kunt u ook nog terecht op de pagina's van Beissel & Van Beek, huisartsen.

Dokter Beissel ziek

Helaas is dokter Beissel enige tijd uit de praktijk wegens zijn behandeling voor darmkanker. Details staan op een aparte pagina.

Toestemming inzage gegevens voor de huisartsenpost

Geef ons s.v.p. toestemming uw belangrijkste medische gegevens ter inzage te geven aan de huisartsenpost. Lees er over op de gezamenlijke pagina van de praktijken van Beissel en Van Beek.

Gevel GCO

Praktijktijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.00u -13.00 / 13.30u-17.00u
Vrijdag van 08.00u - 12.30u

Spreekuur op afspraak

Maandag/woensdag/donderdag ’s ochtends en ’s middags.
Dinsdag en vrijdag alleen ‘s ochtends.

Telefoonnummers

  • Praktijknummer 0541-512053
  • Receptenlijn 0541-512053, optie 2
  • Huisartsenpost 088-5551122

Praktijknummer 0541-512053

Het praktijknummer kunt u bellen voor het maken van een afspraak, het aanvragen van een visite en het opvragen van uitslagen. Ook wijzigingen van persoonsgegevens dient u aan ons door te geven. Wij verzoeken u vriendelijk om voor bovenstaande zaken ‘s ochtends voor 11 uur te bellen.

Receptenlijn

Voor het bestellen van herhaalrecepten hebben wij een herhaalreceptenlijn. Hiermee hopen wij de bereikbaarheid van de praktijk te verbeteren en met meer nauwkeurigheid de aanvraag van herhaalrecepten te kunnen behandelen.

  • Bel overdag de praktijk en kies optie 2
  • Houdt u de medicijndoosjes bij de hand.
  • Spreek naam, geboortedatum en adres in van degene voor wie de medicijnen bestemd zijn.
  • Geef het medicijn met sterkte, de hoeveelheid en het gebruik op.

Aangevraagde medicijnen kunt u twee werkdagen later bij uw apotheek ophalen.

Tijdens vakanties van de praktijk kunt u ook herhaalmedicatie bestellen via het herhaalnummer van de apotheek: 0541-714000.

Huisartsenpost 088-5551122

’s Avonds, ’s nachts en in het weekend kunt u voor medische spoedgevallen, bellen met de Huisartsendienst Twente Oost.

Spreekuur

Het spreekuur is altijd op afspraak. De assistente zal informeren naar de reden van de afspraak. Zij doet dit om de urgentie van de klacht en de duur van het consult in te schatten. Dit om een goede planning van het spreekuur te kunnen maken. Om te voorkomen dat de spreekuren erg uitlopen verzoeken wij u om één klacht per consult te bespreken.

Doktersassistentes

De assistentes beantwoorden, indien mogelijk, medische vragen en geven uitslagen door. Ook hebben zij op bepaalde ochtenden een eigen spreekuur voor verrichtingen zoals o.a. oren uitspuiten, urine onderzoek, injecties, uitstrijkjes maken, controle van patiënten met diabetes, hoge bloeddruk, COPD. Dit alles in samenwerking en overleg met de arts. Ook voor deze spreekuren moet u een afspraak maken.

Wrattenspreekuur

Iedere eerste maandagmiddag van de maand is er een wrattenspreekuur. U dient hiervoor een afspraak te maken bij de assistente.

Praktijk hoort bij HOED: