Betrouwbare informatie

logo thuisarts.nlDokter Google kent u wel. Die raadpleegt u voor u naar de dokter gaat. Helaas staat het op het internet vol met onvolledige, onbetrouwbare en onjuiste informatie. Daardoor is de patiënt in de spreekkamer vaak op het verkeerde spoor en moeten er eerst misverstanden van tafel voor het echte gesprek tussen arts en patiënt kan beginnen.

Er zijn maar heel weinig internetsites waar de patiënt iets aan heeft voor het gesprek met de huisarts. Daarnaast is er hier en daar betrouwbare informatie te vinden, maar waar u voor de huisarts niets aan heeft. De rest van de internetinformatie kunt u doorgaans vergeten.

Huisartsen hebben één favoriet en dat is Thuisarts.nl. Daar is heel veel informatie over veel voorkomende aandoeningen te vinden. De informatie is duidelijk en betrouwbaar. Een heel goed startpunt als u informatie zoekt voor u naar de dokter gaat. Vaak zal uw huisarts u naar aanleiding van het gesprek ook weer verwijzen naar deze website. Thuisarts.nl is ook als app te downloaden.

Nog een app: Moet ik naar de dokter? Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Trefwoorden: 
Afbeelding: 
logo thuisarts.nl